Mauricio Pochettino kertoi: Näin PSG:n pelaajat saivat tietää Mbappén jatkosopimuksesta – otti kantaa myös tulevaisuuteensa

© Kuva: Getty Images

PSG tiedotti viime viikon lauantaina Kylian Mbappén kolmivuotisesta jatkosopimuksesta.

Mbappé oli jo siirtymässä vapaana agenttina Real Madridiin, mutta muutti viime hetkillä mielipidettään ja jäi lopulta kotikaupunkinsa seuraan.

El Larguero haastatteli myöhään torstai-iltana PSG-luotsi Mauricio Pochettinoa, joka kertoi, miten hänelle ja joukkueen pelaajille kerrottiin Mbappén jatkosopimuksesta. Pochettinon mukaan hän sai tietää jatkosopimuksesta vain hetki ennen sen julkaisemista.

– Mbappén päätös ei yllättänyt minua. Luotimme siihen, ettei hän olisi tehnyt päätöstä kesken kauden ja ratkaisu tulisi vasta loppuhetkillä. PSG:n pukukoppi sai tietää Mbappén päätöksestä noin puoli tuntia ennen sen virallistamista. Ainoastaan Achraf Hakimi tiesi siitä sitä ennen. Virallisesti sain kuulla Mbappén jatkosta puolisen tuntia ennen kuin se julkaistiin. Vaikka olimme hänen lähellään koko ajan, emme siitä huolimatta tienneet, mitä tapahtuisi. Puheenjohtaja (Nasser Al-Khelaïfi) kertoi siitä minulle. Luonnollisesti Real Madridille Mbappén jatkosopimus on pettymys.

Pochettinon tulevaisuus on ollut jo pitkään kysymysmerkkejä täynnä. PSG putosi maaliskuussa Real Madridin käsittelyssä Mestarien liigasta ja siitä lähtien pariisilaismedian mukaan PSG:n seurajohto on suunnitellut antavansa valmentajalleen potkut. Pochettino vakuuttaa haluavansa jatkaa PSG:ssä.

– Aiemmin sanoin jääväni sataprosenttisella varmuudella, ja nyt sanon samaa. Sopimukseni kattaa vielä ensi kauden. Meillä on haasteita ja tavoitteita, ja ne motivoi ketä tahansa valmentajaa. Tietenkin haluan jatkaa PSG:ssä. Se on sataprosenttisen varmaa. PSG on seura, jolla on kunnianhimoa. Mestarien liigasta putoaminen oli suuri pettymys, sillä kannattajat halusivat menestyä siinä kilpailussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.