Pilaako Feyenoord José Mourinhon illan eurocupin finaalissa? – ”Emme pelkää heitä”

© Kuva: Getty Images

Tänään keskiviikkona pelataan historian ensimmäinen Konferenssiliigan finaali. Tiranan Air Albania Stadiumilla pelattavassa loppuottelussa kohtaavat AS Roma ja Feyenoord.

Euroopan kolmanneksi tasokkain seurajoukkuekilpailu tuli mukaan tällä kaudella ja sen lohkovaiheessa nähtiin myös suomalaisväriä, kun HJK selvitti tiensä karsinnoista läpi. HJK jäi kuitenkin lohkossaan kolmanneksi eikä päässyt mukaan jatkopeleihin.

Finaaliin edenneet joukkueet ovat koko kauden ajan olleet mukana Konferenssiliigassa. Feyenoord aloitti taipaleensa jo karsintojen toiselta kierrokselta. Myös AS Roma pelasi yhden karsintakierroksen, jonka voiton myötä se lunasti paikan lohkovaiheeseen. Kummatkin joukkueet ovat siis kulkeneet pitkän matkan finaaliin.

AS Roma on finaalin hienoinen ennakkosuosikki. Romaa luotsaavalla José Mourinholla on upea mahdollisuus tulla historian ensimmäiseksi manageriksi, joka on voittanut kaikki kolme Euroopan seurajoukkuekilpailua.

Feyenoord haluaa kuitenkin pilata Roman ja Mourinhon juhlat. Hollantilaisseuran hyökkääjä Cyriel Dessers uhkuu itseluottamusta ottelun alla ja vakuuttaa, että heidän joukkueesta löytyy ominaisuuksia, jotka johdattavat heidät mestaruuteen.

– Odotan sitä [finaalia] todella paljon. Finaalit ovat erityisiä pelejä, joissa huippu-urheilijat haluavat pelata. Se on sanomattakin selvää, Dessers sanoo.

– Olemme luottavaisia. Roma on suurseura, mutta emme pelkää heitä. Olemme tietoisia ominaisuuksistamme; tiedämme mitä voimme tehdä. Meidän on oltava parhaimmillamme, se on varmaa, mutta tiedämme myös, että jos olemme parhaimmillamme, voimme voittaa melkein jokaisen joukkueen.

– Olemme hyvin valmistautuneita otteluun ja me kaikki odotamme sitä innolla. Toivon, että siitä tulee elämäni mahtavin peli.

Konferenssiliigan finaali potkaistaan käyntiin tänä iltana kello 22. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä V Sportilta sekä Viaplaysta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.