Pitkälle sairauslomalle joutuva Zlatan Ibrahimović pelasi kipujen kanssa puoli vuotta: ”Särkylääkkeitä joka päivä”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin konkarihyökkääjä Zlatan Ibrahimović on avautunut sosiaalisessa mediassa polvivammastaan, joka on hankaloittanut hänen pelaamistaan tällä kaudella.

Ibrahimović, 40, pelasi tällä kaudella 27 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kahdeksan maalia ja syötti kolme. Kauden jälkimmäisellä puoliskolla hän oli kuitenkin harvinainen näky Milanin avauskokoonpanossa.

Ruotsalaistähti pääsi juhlimaan Serie A:n mestaruutta Rossonerin kanssa, kun Milan voitti Italian pääsarjan kahden pisteen erolla paikallisvastustajaansa Internazionaleen.

Pian mestaruusjuhlien jälkeen AC Milan tiedotti, että Ibrahimović on käynyt polvileikkauksessa, josta toipuminen kestää 7-8 kuukautta. Näin ollen hänet nähdään pelikentillä seuraavan kerran vasta ensi vuonna, jos hän ylipäätään aikoo jatkaa uraansa.

Torstaina Ibrahimović kertoi Instagram-tilillään, millaista kamppailua kuluva vuosi on hänelle ollut.

– Viimeiset kuusi kuukautta olen pelannut ilman vasemman polven eturistisidettä. Turvonnut polvi kuuden kuukauden ajan. Pystyin harjoittelemaan joukkueen kanssa vain 10 kertaa viimeisen puolen vuoden aikana.

– Otin yli 20 injektiota kuuden kuukauden aikana. Tyhjensin polvea kerran viikossa kuuden kuukauden ajan. Särkylääkkeitä joka päivä kuuden kuukauden ajan. Nukuin tuskin kuuteen kuukauteen kivun takia. En ole koskaan kärsinyt näin paljon kentällä ja sen ulkopuolella.

– Tein mahdottomasta mahdollista. Mielessäni oli vain yksi tavoite: tehdä joukkuetovereistani ja valmentajastani Italian mestareita, koska annoin heille lupauksen.
Tänään minulla on uusi eturistiside ja taas yksi pokaali.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.