Skottilehdeltä murskaava arvosana Aaron Ramseylle finaalitappiosta – Glen Kamaralta kohtalainen peli: ”Ei vaikuttanut viihtyvän niin hyvin”

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan finaalissa Glen Kamaran edustama Rangers kaatui lopulta Eintracht Frankfurtille rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Skotlantilainen The Sun jakoi ottelun jälkeen arvosanat Rangersin pelaajille.

Kamara oli Rangersin avauskokoonpanossa ja hänet otettiin lopulta vaihtoon jatkoajan alkaessa. Kamara pelasi Rangersin kolmen keskikenttäpelaajan linjassa hieman ylempänä. Kamaran syöttöprosentti oli 79. The Sun antoi Kamaralle arvosanaksi 6.

– Suomen maajoukkuepelaaja oli kukoistanut europeleissä tällä kaudella, ja finaalissa hän hoiti tyylikkäästi roolinsa olematta kuitenkaan kovinkaan vaarallinen. Ei vaikuttanut viihtyvän niin hyvin kolmen keskikenttäpelaajan muodostaman linjan ylemmällä oksalla, Sun arvioi.

Rangersin ainoa epäonnistuja rangaistuspotkukilpailussa oli Aaron Ramsey, joka tuli kentälle juuri ennen pilkkukisaa. Ramseyn iltapuhteesta ei jäänyt paljoakaan kerrottavaa jälkipolville. Ramsey sai lehdeltä arvosanaksi 1.

Rangersin parhaimmistoa oli 1-0-maalin tehnyt hyökkääjä Joe Aribo, joka viimeisteli komeasti osuman vajaan tunnin kohdalla. Aribon arvosana oli 8. Parhaan arvosanan (9) sai toppari Calvin Bassey, joka pelasi huippuottelun.

– Kone. Jatkoi upeaa kauttaan jälleen mahtavalla esityksellä. Nuori puolustaja paransi peliään, mitä pidemmälle ottelu eteni, lehti kehui.

Alla olevalta videolta näet rangaistuspotkukilpailun ratkaisun.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!