Manchester United koki uuden nöyryytyksen lauantaina, kun se hävisi Valioliigassa Brightonille 0-4.

Tappion myötä varmistui se, ettei Manchester United pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Lisäksi Manchester United kerää tällä kaudella koko valioliigahistoriansa pienimmän pistesaldon.

Cristiano Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta on mahdollista, että 37-vuotias konkari haluaa vaihtaa maisemaa kesällä. Mestarien liigan otteluita ei ole nimittäin luvassa Old Traffordilla.

Pelaajaurallaan kahdesti Valioliigan mestaruuden Manchester Unitedissa voittanut ja Valioliigassa yli 300 ottelua pelannut Dion Dublin uskoo Ronaldon poistuvan seurasta.

– En tiedä, minne hän siirtyy. Palaako hän Italiaan tai Espanjaan? En tiedä, mutta en usko hänen jäävän Manchester Unitediin, ellei jotain uskomatonta tapahdu. Mielestäni Manchester United on täysin tuuliajoilla, jos hän lähtee, Dublin totesi Sky Sportsille.

Valioliigan maalikuninkuuden kaudella 1997-98 voittanut Dublin uskoo, että vain valtava panostus joukkueeseen voisi saada Ronaldon jäämään.

– Totta puhuen en näe yhtäkään syytä sille, miksi Ronaldo haluaisi jäädä Manchester Unitediin. Se voi tapahtua vain, jos Manchester Unitedin valmentaja sanoo hänelle, että minulla on 300 miljoonaa käytettävissä ja aion hankkia uusia tähtipelaajia joukkueeseen. Muussa tapauksessa uskon hänen lähtevän.