Valioliigakausi sai huikean päätöksen sunnuntain päätöskierroksella. Manchester City kruunattiin lopulta mestariksi hurjan draaman jälkeen. Burnley puolestaan putosi sarjaporrasta alemmaksi Watfordin ja Norwichin ohella.

City oli omassa ottelussaan tappiolla jo kahdella maalilla Aston Villaa vastaan, mutta nousi lopulta toisella jaksolla 3-2 voittoon. City iski kaikki kolme osumaansa peräti viidessä minuutissa. Vaihdosta kentälle tullut Ilkay Gundogan iski kaksi osumaa ja Rodri osui kertaalleen.

Mestaruus oli Citylle peräti neljäs viiden vuoden sisään. Liverpool jäi lopulta hurjan kauden päätteeksi ainoastaan pisteen päähän mestarista.

Mestarien liigassa pelaavat ensi kaudella Manchester City, Liverpool, Chelsea sekä Tottenham.