Bayern on hylännyt jo kolme tarjousta Lewandowskista – kahteen ensimmäiseen ei kuulunut edes vastausta

© Kuva: Getty Images

Bayern München on hylännyt Barcelonan kolmannen tarjouksen tähtihyökkääjästään Robert Lewandowskista, kertoo Bild.

Barcelonan viimeisin tarjous oli 40 miljoonaa euroa ja viisi miljoonaa euroa päälle potentiaalisina bonuksina. Katalonialaisten kahteen ensimmäiseen tarjoukseen Bayern ei edes vastannut.

Bildin mukaan Bayern odottaa saavansa vähintään 50 miljoonaa euroa Lewandowskista, jolle tulee elokuussa täyteen 34 vuotta.

Kyseessä olisi iso summa tuon ikäisestä pelaajasta, jolla on enää vuosi jäljellä sopimuksessaan, mutta puolalaiskärjen tilastot puhuvat puolestaan. Päättyneellä kaudella Lewandowski pelasi 46 ottelua tehden niissä yhteensä 50 maalia ja syöttäen seitsemän. Hän on Saksan Bundesliigan kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä 312 osumallaan.

Lewandowski on edustanut Bayern Müncheniä kesästä 2014 alkaen. Hän ilmoitti viime kuussa, ettei aio solmia jatkosopimusta müncheniläisten kanssa.

– Kummankin osapuolen on mietittävä tulevaisuutta. Parhaaksi olisi, jos löydämme parhaan ratkaisun kummallekin osapuolelle, sanoi Lewandowski ESPN:n mukaan.

– Sanoin seuralle, että jos minusta tehdään tarjous, niin meidän on harkittava sitä – myös seuran kannalta. Kummankin osapuolen on mietittävä tulevaisuutta. Muuta en voi sanoa.

Bayern Münchenin seurajohto on kuitenkin toistellut julkisuudessa, että se odottaa Lewandowskin kunnioittavan sopimustaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.