Espanjalaislehti paljastaa: Sergio Ramos yritti järjestää itselleen Ballon d’Orin

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin toppari Sergio Ramos yritti toissa vuonna järjestää itselleen suhteiden kautta maailman parhaan pelaajan palkinnon, eli Ballon d’Orin, kertoo El Confidencial.

Lehti kertoo saaneensa haltuunsa Ramosin, 36, ja Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajan Luis Rubialesin välisen WhatsApp-keskustelun, jossa Real Madridin ex-kapteeni pyytää Rubialesia auttamaan häntä kulisseissa.

El Confidencialin mukaan seuraavat viestit lähetettiin kesällä 2020, kun Ramos edusti vielä Madridia. Hän on pelannut PSG:ssä viime vuodesta lähtien.

– Hyvää iltaa, Rubi. Toivottavasti sinulla ja perheelläsi on kaikki hyvin. Sinä tiedät, etten ole ikinä pyytänyt sinulta mitään, mutta haluan tehdä niin tänään, koska minusta tämä on erityinen vuosi suoritukseni huomioon ottaen, kirjoitti Ramos.

– Haluaisin, että autat minua parhaasi mukaan ja kyselisit ihmisiltä UEFA:ssa ja ottaisit yhteyttä kontakteihisi Ballon d’Oria varten.

– Olisin loppuelämäni ajan kiitollinen, en pelkästään omasta puolestani vaan myös siksi, että minusta espanjalainen jalkapallo ansaitsee sen. Iso halaus sinulle.

Rubiales lupasi auttaa Ramosia, mutta sanoi, ettei voi luvata kultaisen pallon päätyvän espanjalaistopparille. Ballon d’Oria ei lopulta jaettu toissa vuonna ollenkaan koronaviruspandemian takia.

– Ensinnäkin onnittelut sinulle. Minusta tämä vuosi olla sinulle hyvä mahdollisuus saada se (Ballon d’Or). Toivottavasti pelaat hyvin Mestarien liigan finaalissa.

– Ballon d’Or ei ole minusta kiinni, mutta jos voin auttaa sinua, voit luottaa minuun siinä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.