Mauricio Pochettino pian työtön valmentaja.

PSG:n on määrä vahvistaa Pochettinon potkut seuraavien päivien aikana, kun seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi matkustaa Pariisiin tapaamaan argentiinalaisluotsia.

Fabrizio Romanon mukaan Christophe Galtier on PSG:n ykkösvaihtoehto Pochettinon korvaajaksi. 55-vuotias ranskalaisvalmentaja luotsaa parhaillaan Niceä.

PSG ei ole vielä ottanut yhteyttä Niceen maksaakseen Galtierin sopimuksessa olevan ulosostopykälän, mutta sen odotetaan tapahtuvan sitten, kun seura ilmoittaa Pochettinon potkuista ja tiedottaa Luis Camposin sopimuksesta. Campos saapuu PSG:n urheilutoimenjohtajaksi. Hän työskenteli Galtierin kanssa Lillessä.

Galtier luotsasi Lillen Ligue 1:n mestariksi kaudella 2020-21. Galtier on työskennellyt päävalmentajana reilun 12 ja puolen vuoden ajan. Hän valmensi Saint-Étienneä jopa seitsemän ja puolen vuoden ajan. Edelliset vuodet sujuivat Lillessä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paris Saint-Germain won’t go for José Mourinho as manager, he’s staying at AS Roma. Christophe Galtier is top of the list - but still waiting for PSG to contact OGC Nice. 🚨🇫🇷 #PSG

First step will be to part ways with Pochettino before announcing Luis Campos and the new manager.