Hålandien perheystävältä kryptinen twiitti Robert Lewandowskin lähtöpäätöstä koskien – tai ei sittenkään niin kryptinen

© Kuva: Getty Images

Näyttää vahvasti siltä, että kesän 2022 suurimpiin pelaajasiirtoihin tulee lukeutumaan Robert Lewandowskin siirto. 33-vuotias puolalainen maalitykki on jysäytellyt Bayern Münchenissä maaleja viime vuosina käsittämättömän hirmuiseen tahtiin, mutta äskettäin kaksi edellistä The Bestiä voittanut ”Lewy” ilmaisi julkisesti halunsa lähteä Bayernista.

Lewandowskilla on vielä vuosi Bayernin kanssa sopimusta jäljellä. Siirto esimerkiksi Barcelonaan – tai muualle, jos Barcalla ei olekaan varaa – on todennäköinen, mutta odottaa ainakin sitä, että Bayern löytäisi puolalaiselle ensin edes lähestulkoon mitat täyttävän korvaajan. Helpommin sanottu kuin tehty.

Nyt kantaa Lewandowskin lähtöpäätökseen on ottanut suhteellisen mielenkiintoisella tavalla 55-vuotias entinen huippupelaaja ja nykyinen kolumnisti ja asiantuntija Jan Åge Fjørtoft. Fjørtoft on maanmiestensä Erling Braut Hålandin ja tämän isän Alf Inge Hålandin perheystävä, ja hän twiittasi Lewandowski-saagasta näin:

– Seura B haluaa pelaaja H:n korvaavan pelaaja L:n. Pelaaja L saa tietää siitä. Pelaaja H sanoo ei. Pelaaja L sanoo seura B:lle, että hän haluaa lähteä. Seura B ei ymmärrä, ettei pelaaja L ole uskollinen, Fjørtoft kirjoitti.

Kuvio lienee useimmille selvä, mutta varmuuden vuoksi kerrottakoon, että B on tietysti Bayern München, H on Erling Braut Håland ja L on Lewandowski. Fjørtoft siis kertoo Bayern Münchenin tavoitelleen norjalaishyökkääjää riveihinsä, mutta tämä kuitenkin valitsi uudeksi seurakseen Manchester Cityn. Samassa rytäkässä Bayern vain taisi menettää pesuveden mukana myös Lewandowskin.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.