Huuhkajat lähtee taas Bosnian kaatoon – kapteeniksi noussut Lukas Hradecký odottaa aggressiivista vastustajaa: ”Haluavat revanssin”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat isännöi Bosnia-Hertsegovinaa lauantaina Töölössä Nations Leaguen ensimmäisellä ottelukierroksella.

Lukas Hradecký ja Glen Kamara kävivät lehdistötilaisuudessa ennen perjantain valmistavia harjoituksia.

Lue päävalmentaja Markku Kanervan mietteet täältä.

Hradecký nousi Huuhkajien kapteeniksi loppuvuonna, kun Tim Sparvin, Joona Toivion ja Paulus Arajuuren kaltaiset konkarit lopettivat maajoukkueuransa. Hradeckýn mielestä kapteenius ei ole muuttanut häntä mitenkään.

– Eipä oikeastaan mitenkään. Sama Luke ollaan edelleen. En ole muuttunut autoritäärisemmäksi. Ihan omalla turvallisella tyylillä johdetaan ja jeesataan jätkiä. Tuomarille pitäisi käydä sanomassa enemmän jotain. Se on kapteenin valtti, Hradecký nauroi.

Huuhkajien maalivahti uskoo Bosnian haluavan lauantaina revanssia. Hradecký olettaa Bosnian tulevan aggressiivisesti päälle prässi- ja kaksinkamppailupelaamisessa.

– Yleisesti puhuen uskon heidän haluavan pienen revanssin, sillä voitimme heidät viimeksi Zenicassa. Sen vuoksi Bosnia on varmasti hieman motivoituneempi, ja siten he prässäävät meitä enemmän. Meillä on Kamaran, Robert Ivanovin ja Daniel O’Shaugnessyn kaltaisia pelaajia, jotka kykenevät avaamaan peliä hyvin. Olen luottavainen sen suhteen, että kykenemme murtamaan Bosnian prässin.

Kamara odottaa innoissaan alkavaa Nations Leaguen urakkaa. Kamaran sarjakausi päättyi vajaa kaksi viikkoa sitten Skotlannin cupin finaaliin. Kamara ja Rangers kruunattiin cupin mestariksi.

– Kaikki olemme innoissamme. Edessä on neljä suurta ottelua. Jotkut vastustajat ovat tuttuja ja jotkut eivät. Edessä on uusia kokemuksia. Toivottavasti voimme saada hyvät tulokset niin kotona kuin vieraissa.

– Olen hyvässä iskussa. Olen ollut kymmenisen päivää vapaalla ja tapasin joukkueen hiljattain. Odotan innolla seuraavia otteluita.

Lauantai-illan huippuottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00. Yle TV2 televisioi ottelun. Ylen studio käynnistyy klo 18.00.

LUE LISÄÄ:

Suuri ennakkopaketti Huuhkajien Bosnia ja Hertsegovina -otteluun: Mistä näet pelin ilmaiseksi, arvioidut avaukset ja kommentit

Tuukka Ikkeläjärvi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.