Katso: Näin upean t-paidan Joel Pohjanpalo sai Huuhkajien kannattajilta: ”Tämä olisi pitänyt olla polttareissa päällä”

© Kuva: Juha Tamminen

HELSINKI. Huuhkajien maalit Montenegroa vastaan iskenyt Joel Pohjanpalo oli juhlittu sankari ottelun jälkeen. Pohjanpalo sai myös kannattajilta komean t-paidan.

Pohjanpalon nimeä huudettiin Olympiastadionilla vielä pitkään ottelun jälkeen. Pohjanpalo oli otettu huudoista.

– Pelaajana se on upea fiilis. Toki tämä on joukkuepelaamista, mutta totta kai yksilönä se on hieno fiilis, kun katsojat ovat noteeranneet ja innoissaan siitä, mitä olen antanut joukkueelle ja jättänyt kentälle. Ei sen parempaa fiilistä olekaan, Pohjanpalo kertoi medialle ottelun jälkeen.

Kannustushuutojen lisäksi Pohjanpalo sai myös komean t-paidan. Paidassa Pohjanpalo on aurinkolaseissa ja alla lukee teksti ”Danger”, joka on muodostunut herran lempinimeksi varsinkin Saksassa. Pohjanpalo oli otettu kannattajien eleestä. Ainoa harmi oli se, ettei paita ehtinyt miehen polttareihin, joita vietettiin hiljattain Monacossa Formula 1 -kisaa katsoen.

– Pohjoiskaarre antoi tämän minulle. Tämä on itse asiassa aika siisti. Olisi pitänyt tämä olla polttareissa päällä, mutta valitettavasti ei sinne nyt kerennyt. Siellä meillä oli kyllä paidat myös, sellaiset Häkkinen-tyyliset. Tämä olisi ollut kyllä siisti kanssa, Pohjanpalo kertoi naureskellen.

Joel Pohjanpalo kiitti kannattajia uudesa t-paidassaan. Kuva: Juha Tamminen.

Ensi kauden asiat eivät mielessä pyörineet ottelun jälkeen. Pohjanpalo palaa lainaltaan Bayer Leverkuseniin kesätauon jälkeen. Nyt keskittyminen on Nations Leaguen otteluissa ja sen jälkeen omissa häissä.

– Tässä on futista ollut ihan riittämiin. Vielä viikko mennään ja sen jälkeen saa laittaa pääkopan pönttöön, mennä omiin häihin ja juoda pari bisseä ”Luken” (Lukas Hradecky) kanssa. Sen jälkeen voidaan miettiä, missä pelataan ensi kaudella, Pohjanpalo sanoi hymyillen.

Eikö Luke ota Montenegro-voiton kunniaksi yhtään olutta?

– Olen aika varma, että ottaa. Olen 99-prosenttisen varma, mutta eihän se ole sata, Pohjanpalo nauroi.

LUE MYÖS:

Juho Hirvonen, Helsinki
Twitter: @jkhirvonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.