Rangersin ja Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on ollut toistuvasti siirtohuhujen kohteena. Tällä kertaa Kamaraa huhuillaan jälleen kerran Valioliigaan.

Kamara ympärillä on riittänyt jo usean vuoden ajan siirtohuhuja. Valioliigaan miestä on viety lähes jokaisessa siirtoikkunassa, mutta konkreettisia tarjouksia ei ole ainakaan mediaan asti kuulunut.

Viime kaudella Kamara pelasi varsin kelvollisen kauden Rangerissa, joka jäi Skotlannin liigassa toiseksi ja eteni aina Eurooppa-liigan finaaliin häviten kuitenkin Eintracht Frankfurtille. Kamara sai vastuuta Rangerissa kohtalaisesti. Varsinkin europeleissä Kamara pelasi paljon.

Ennen juhannusta 90min-lehti uutisoi, että valioliigaseura Brighton olisi kiinnostunut Kamarasta. Brighton on ollut huhujen mukaan aiemminkin kiinnostunut suomalaisesta keskikenttäpelaajasta.

Brighton möi keskikentän tähtipelaajansa, Yves Bissouman, Tottenhamiin, joten Brightonissa olisi ainakin isot saappaat tarjolla.

90min ei ole kunnostautunut siirtohuhuissa luotettavimpana lähteenä, joten kiinnostukseen täytynee suhtautua varauksella. Kiinnostusta voi ollakin, mutta se ei välttämättä vielä konkretisoidu siirroksi.