Useiden lähteiden mukaan Paris Saint-Germain on antamassa potkut Mauricio Pochettinolle. Espanjalaisen Mundo Deportivon mukaan uusi päävalmentaja on välivuotta valmentamisesta pitänyt Zinédine Zidane.

Zidane jätti Real Madridin reilu vuosi sitten. Sen jälkeen Zidane ei ole valmentanut mitään joukkuetta. Zidane voitti Real Madridissa kahdesti La Ligan ja kolmesti Mestarien liigan.

PSG juhli kauden päätteeksi vähemmän yllättäen Ranskan mestaruutta, mutta Mestarien liigassa tie nousi pystyyn jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella koko turnauksen lopulta voittanutta Real Madridia vastaan.

Aiemmin uutisoimme, että vahvin ehdokas PSG:n uudeksi päävalmentajaksi olisi Niceä valmentava Christophe Galtie, mutta viimeisten tietojen mukaan vaakakuppi on kääntynyt Zidaneen.

Zidane on espanjalaislehden mukaan matkustamassa Qatariin ja sopimus allekirjoitetaan lauantaina. Jopa Ranskan presidentti Emmanuel Macron toivoi Zidanen palaavan Ranskaan ja valmentavan ”jotain isoa ranskalaista seuraa”.

PSG kertoi, että Luis Campos aloittaa työt seuran jalkapallojohtajana. Campos on tehnyt pitkän uran jalkapallon parissa. Hän on muun muassa työskennellyt Real Madridin kykyjenetsijänä sekä viimeisimpänä AS Monacon ja Lillen jalkapallojohtajana.