Lähteet: Neuvottelut käynnissä – 113 miljoonan euron floppihankinta jättämässä Chelsean

© Kuva: Getty Images

Romelu Lukakun on määrä siirtyä pian Chelseasta takaisin Internazionaleen.

Seurat ovat aloittaneet neuvottelut Lukakun lainasiirrosta. Chelsean uusi omistaja Todd Boehly tiedostaa, että Lukakun päästäminen takaisin Interiin on paras ratkaisu kaikille osapuolille ja omistaja haluaa siirron tapahtuvan mahdollisimman nopeasti.

Lukaku on keskustellut Boehlyn ja Thomas Tuchelin kanssa paluusta Interiin. Lukaku on tiettävästi valmis puolittamaan palkkansa, jotta laina onnistuisi. Lukaku tienaa Chelseassa noin 15 miljoonaa euroa vuodessa, mutta hän on valmis palaamaan Inter-aikansa palkkaan, eli noin 7,5 miljoonaan euroon kaudessa.

Yhteisymmärryksen odotetaan syntyvän lähipäivinä, mutta toistaiseksi seurat kinastelevat lainasiirron summasta. Chelsea vaati aluksi jopa 25 miljoonaa euroa yhden kauden lainasta, mutta on sittemmin pudottanut vaatimuksiaan 12 miljoonaan euroon. Inter on sen sijaan tarjonnut seitsemän miljoonaa euroa.

Lainasopimuksessa on määrä olla mukana ostopakko, mutta sen suuruus ei ole toistaiseksi tiedossa.

Chelsea maksoi Lukakusta viime elokuussa peräti 113 miljoonaa euroa, mutta hyökkääjä epäonnistui pahemman kerran lontoolaisseurassa ja menetti talvella selvän avauskokoonpanon paikkansa.

Lähteet: Fabrizio Romano, Goal, AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.