Alexandre Lacazetten sopimus Arsenalin kanssa loppui päättyneeseen kauteen.

Lacazette siirtyi Lyonista Arsenaliin viisivuotisella sopimuksella kesällä 2017. Arsenal maksoi hänestä noin 53 miljoonaa euroa.

Lacazette pelasi sopimuksensa loppuun Arsenalissa. Osapuolet eivät missään vaiheessa allekirjoittaneet jatkosopimusta ja Lacazette vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Lacazette on palaamassa kesällä kasvattajaseuransa Lyonin riveihin.

Lehden mukaan Lyonin on määrä vahvistaa Lacazetten paluu tuota pikaa. Lyon onnistui vakuuttamaan Lacazetten siitä huolimatta, ettei seura pelaa ensi kaudella europelejä. Päättynyt kausi oli Lyonille suorastaan valtava pettymys. Se jäi Ranskan pääsarjassa vasta kahdeksanneksi. Kyseessä oli Lyonille surkein sijoitus moneen vuoteen.

31-vuotias Lacazette ei onnistunut vastaamaan Arsenalissa odotuksiin. Lacazette saapui Arsenaliin Ranskan A-maajoukkuehyökkääjänä, mutta hänet jätettiin sivuun maajoukkueesta vain muutama kuukausi Arsenal-siirron jälkeen.

Lacazette pelasi Arsenalissa 206 ottelua, joissa syntyi yhteensä 71 maalia. Maalimäärä jäi suhteellisen pieneksi etenkin huomioiden sen, että hän teki kahdella viimeisellä Lyon-kaudellaan yhteensä 60 maalia.