Romanian ja Huuhkajien välinen Nations Leaguen ottelu on tauolla.

Kotijoukkue Romania johtaa ottelua 1-0. Toistaiseksi ottelun ainoasta maalista vastasi Romanian Nicușor Bancu.

Ottelun alku oli Huuhkajille vähintäänkin haastava. Daniel O’Shaughnessy joutui jättämään ottelun kesken jo kymmenen minuutin jälkeen, kun hän näytti saaneen lihasvamman. Markku Kanerva vaihtoi Richard Jensenin kentälle.

Vain hetkeä myöhemmin Jere Uronen rikkoi boksissa ja tuomari vei pallon pilkulle, mutta Jesse Joronen torjui hienosti George Pușcașin yrityksen.

Romania siirtyi johtoon puolen tunnin kohdalla. Pușcaș pääsi keskittämään laidalta ja Bancu puski pallon täysin vapaasti ohi Jorosen. Huuhkajat puolusti tilanteen huonosti.

Kamppailu oli hetken aikaa keskeytettynä, sillä Romanian kannattajat heittivät lukuisia soihtuja kentälle. Lopulta lisäaikaa pelattiin avausjaksolla neljän minuutin verran.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tauolle mennään Romanian komennossa. Toisella puolikkaalla tasoihin ja ohi, Suomi! 💪 [1-0] #Huuhkajat #ROUFIN