PSG:n keskikenttäpelaaja sai Lionel Messin raivosta punaiseksi: ”Hän halusi tappaa minut ja minä halusin kotiin”

© Kuva: Getty Images

PSG:n keskikenttäpelaaja Leandro Paredes paljastaa Lionel Messin loukkaantuneen hänelle verisesti, kun kaksikko pelasi vielä eri seuroissa. Paredes ja Messi kohtasivat vuonna 2021 Mestarien liiga neljännesvälierissä, kun argentiinalaistähti edusti vielä Barcelonaa.

Paredes heitti tuolloin kommentin maanmiehestään joukkuetovereilleen Messin tehtyä maalin rangaistuspotkusta. Tähtihyökkääjä sattui kuulemaan sen ja hermostui vastapuolen käytökseen.

Paredesin mukaan Messin käytös oli todella uhkaavaa.

– Hän tuli todella vihaiseksi. Hän halusi antaa minulle turpaan. Hän halusi tappaa minut ja minä halusin vain kotiin, Paredes kertoi Caja Negran haastattelussa.

Paredesin mukaan kaksikon välillä tapahtunut kärhämä lakaistiin nopeasti maton alle. Nykyisin pelaajat edustavat yhdessä PSG:tä.¨

– Näin sen jälkeen hänet maajoukkueessa ja hän oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän osoitti millainen persoona hän on. Suhteemme pysyi ennallaan. Nykyään vaan nauramme sille, jos tapaus tulee esille. Hän oli kuitenkin silloin hyvin vihainen ja halusi tappaa minut.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.