”Real Madridin tarjous oli taloudellisesti parempi kuin meidän” – PSG-pomo kertoi syyt Kylian Mbappén ratkaisulle

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ja PSG:n välit tulehtuivat melkoisesti Kylian Mbappéen liittyvien asioiden seurauksena.

Real Madrid oli vuosikausien ajan Mbappén kintereillä ja hänen odotettiin siirtyvän seuraan tänä kesänä vapaana agenttina. Niin ei kuitenkaan käynyt. Mbappé teki kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Real Madridille se oli etenkin imagollisesti valtava takaisku.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi kertoi Marcan haastattelussa, miksi Mbappé lopulta päätti jäädä PSG:hen. Mbappé on edustanut PSG:tä viiden vuoden ajan.

– Kunnioitan todella paljon Real Madridia seurana. Se on suuri seura, mutta Mbappé ei suinkaan tehnyt jatkosopimusta rahan vuoksi. Aloitetaan siitä. Real Madridin tarjous oli taloudellisesti parempi kuin meidän. Hän on meidän pelaaja. Mbappé herätti kiinnostusta myös Englannissa, ja hänellä oli muitakin vaihtoehtoja Real Madridin lisäksi, mutta Mbappé päätti jäädä PSG:hen.

Al-Khelaïfille on selvää, ettei Mbappé jäänyt PSG:n rahan vuoksi.

– Emme puhuneet Mbappén tai hänen perheensä kanssa rahasta kuin vasta loppumetreillä. Mbappé oli ennen kaikkea kiinnostunut projektistamme, jalkapallosta ja urheilullisuudesta. Hän on pariisilainen ja ranskalainen, ja halusi jäädä tänne edustamaan kaupunkiaan ja maataan. Mbappén kaltaisille pelaajille raha ei ole tärkeintä. He haluavat voittaa ja haluavat myös laadukkaan urheilullisen projektin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.