Italian pääsarja Serie A:ssa kolmanneksi milanolaisten AC Milanin ja Internazionalen jälkeen viime kaudella päätyneessä Napolissa käy melkoinen tuuletus. Seuran nimekkäimmän pään pelaajista hurja nippu on vähintäänkin lähtövalmiudessa.

Lorenzo Insignen siirto MLS-seura Toronto FC:n riveihin oli selvä jo pitkään ennen kauden päätöstä, ja astuu virallisesti voimaan 7. heinäkuuta. Puolustuspäästä kenttää taas ollaan kaupittelemassa seurajättien vuosikausia turhaan jahtaamaa toppari Kalidou Koulibalya. Senegalilaisen ottajiin kuuluisivat edelleen ainakin Chelsea, Juventus, Paris Saint-Germain ja Barcelona – kaikki sen kaliiperin toimijoita, joiden kanssa pikkurahoilla ei tarvitse pelata.

Muita mahdollisia lähtijöitä italialaislähteiden mukaan ovat keskikentän Fabian Ruiz, jota veikkaillaan vahvimmin Atlético Madridiin, sekä hyökkääjä Dries Mertens.

Sisäänkin päin pelaajia on Napolin kohdalla tullut. Seura käytti optionsa lainalla pelanneeseen keskikentän André-Frank Zambo Anguissaan, ja on lisäksi hankkinut Mathias Oliveran sekä laituri Khvicha Kvaratskhelian.