Serie A:n paras puolustaja haluaa ensi kaudeksi Mestarien liigaan – maajoukkuekin pitäisi valita

© Kuva: Getty Images

Torinon toppari Gleison Bremer ei tiedä vielä, missä hän pelaa ensi kaudella, mutta hänen tähtäimessään on Mestarien liiga.

Bremer, 25, valittiin päättyneellä kaudella Italian Serie A:n parhaaksi puolustajaksi, joten ottajia hänellä riittää. Huhuissa hänet on yhdistetty muun muassa Internazionaleen ja Tottenhamiin, jotka pelaavat kummatkin ensi kaudella Mestarien liigassa.

– En tiedä, missä pelaan [ensi kaudella]. Keskustelen agenttini kanssa, mikään ei ole varmaa vielä, kommentoi Bremer Flow Sport Clubin haastattelussa Football Italian mukaan.

– En ole varma, jatkanko Italiassa vai lähdenkö ulkomaille. Yksi tärkeä asia on päästä pelaamaan Mestarien liigassa ensi kaudella. Se on tärkeää kehitykseni jatkumisen kannalta. Selvitämme kaiken tulevina päivinä tai viikkoina.

Seuravalintansa lisäksi Bremer pohtii vielä myös, mitä maajoukkuetta hän haluaa edustaa. Hän on syntynyt Brasiliassa, mutta hän saattaa saada Italian kansalaisuuden vaimonsa kautta.

– Vaimollani on italialaisia esivanhempia, joten hän saa Italian passin. Minä saan luonnollisesti sen myös. Unelmani on päästä Brasilian maajoukkueeseen, mutta minulla on ollut hyvä ura Italiassa, joten sekin on mahdollisuus. Katsotaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.