Liverpoolin supertähti Sadio Manén ympärillä on riittänyt puhetta viime päivien aikana.

Jo kuuden vuoden ajan Liverpoolia edustaneen Manén, 30, kerrotaan olevan halukas vaihtamaan seuraa tämän kesän aikana, ja Bildin mukaan Bayern München on tehnyt hänelle valtavan sopimustarjouksen.

Mané ei ole antanut kentän ulkopuolisten asioiden vaikuttaa kenttätapahtumiin. Tästä hyvänä osoituksena lauantaina pelattu Afrikan mestaruusturnauksen karsintaottelu, jossa hyökkääjä teki hattutempun. Samalla Mané nousi yksin Senegalin A-maajoukkueen kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi 32 osumallaan.

Senegalin 3-1-voittoon päättyneen karsintaottelun jälkeen Mané joutui jälleen median eteen kysymyssateeseen. Tällä kertaa häneltä kysyttiin kumpaan joukkueeseen, Barcelonaan vai Real Madridiin, hän siirtyisi mieluummin.

– Nämä kaksi joukkuetta eivät ole huonoja vaihtoehtoja. Mutta en ole noiden kummankaan joukkueen fani. Tiedätkö, suosikkiseurani on Marseille, joten siirtyisin mieluummin Marseilleen, Mané sanoi.