Kello 18 käynnistyi kaksi ottelua Suomen Cupissa, jossa ratkottiin pääsyt puolivälieriin.

Seinäjoella SJK isännöi FC Interiä, ja päästi vieraat johtoon 53. minuutilla, Jussi Niskan kudin otettua kimmokkeen puolustajasta ja painuttua yläkulmaan. Kotijoukkueen toi tasoihin yksilösuorituksella Denis Olijnyk kymmentä minuuttia myöhemmin. Nämä jäivät ainoiksi osumiksi, joten ratkaisu haettiin rangaistuspotkukilpailulla.

Turkulaisten maalia vartioinut Matias Riikonen nousi rooliin pysäyttäessään SJK:n ensimmäisen, Jake Jervisin ampuman rankkarin. Kun kaikki loput ampujat onnistuivat, lähti jatkopaikka vieraille.

VPS ja HJK jäivät varsinaisella peliajalla maaleitta, joten rankkareille mentiin myös Vaasassa. Isäntien kolme ensimmäistä laukojaa epäonnistuivat. Vieraiden puolelta taas Bojan Radulovic ensimmäisenä onnistui, mutta Joona Toivio, Santeri Hostikka ja Nassim Boujellab puolestaan missasivat. VPS:n viidennen vetäjän, Tete Yengin epäonnistunut, ja vastaavasti HJK:n Manuel Marticin onnistunut veto tiesivät, että puolivälierissä toisensa kohtaavat FC Inter ja HJK.

MP piti kotiottelussaan KuPS:ia pitkään maalittomassa tasatilanteessa. Kuopiolaiset ehtivät käyttää neljä pelaajavaihtoa ennen pelin ainoan osuman syntyä. Siitä vastasi toiselle jaksolle kentälle tullut Gabriel Bispo.

IFK Mariehamnin ja HIFK:n välinen ottelu päättyi varsinaiselta osaltaan lukemiin 1-1, joten myös saarella haettiin jatkaja rankkarikisan kautta. Isäntien toinen laukoja, Felipe epäonnistui, kuten myös neljäntenä laukonut Vahid Hambo. Vieraiden puolelta neljä perättäistä onnistumista, ja jatkopaikka helsinkiläisille.