Nations League potkaistiin perjantai-iltana käyntiin Ranskan ja Tanskan osalta Pariisissa, kun joukkueet iskivät yhteen Stade de Francella.

Tanska kukisti Ranskan 2-1 ja nousi Itävallan kanssa lohkon kärkeen. Itävalta voitti omassa ottelussaan Kroatian vieraskentällä jopa 3-0.

Karim Benzema vei Ranskan johtoon toisen jakson alussa upealla maalilla. Benzema sai pallon boksin rajalla, harhautti Tanskan puolustajat ja laukoi pallon varmasti maaliin. 1-0.

Tanska ei kuitenkaan luovuttanut. Ranska hallitsi palloa ja pelitapahtumia toisen jakson alussa, mutta sen jälkeen Tanska oli parempi onnistui iskemään kaksi maalia viimeisen 25 minuutin aikana. 68. minuutilla Pierre-Emile Højbjerg lähetti keskityksen boksiin ja Andreas Cornelius siirsi pallon ohi Hugo Llorisin.

Ottelun voittomaali syntyi kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Joakim Mæhle lähetti pitkän pallon kohti Corneliusta, joka joutui kamppailemaan boksissa Ranskan puolustajien kanssa, mutta sai siitä huolimatta aikaiseksi loistavan laukauksen, joka ohitti Lloris’n ja löysi tiensä yläkulmaan. 1-2.