Tässä ovat HJK:n mahdolliset vastustajat Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella

HJK aloittaa Mestarien liigan karsinnat heinäkuun alkupuolella. Huomenna, tiistaina, arvotaan HJK:n vastustaja ensimmäiselle kierrokselle.

HJK sijoitettiin karsintojen ensimmäisen kierroksen korijaossa kakkosryhmään, jossa ovat helsinkiläisten lisäksi Ruotsin mestari Malmö, Norjan mestari Bodø/Glimt, Walesin mestari The New Saints sekä Liettuan mestari Žalgiris.

HJK:n vastustaja on joku seuraavista seuroista: pohjoisirlantilainen Linfield, färsaarelainen KÍ, latvialainen RFS, kosovolainen Ballkani tai esikarsintavaiheen voittaja. Esikarsintavaiheen välierissä ovat vielä mukana virolainen Levadia, islantilainen Víkingur, san marinolainen La Fiorita sekä andorralainen Inter Club d’Escaldes. Lähtökohtaisesti HJK lähtee ensimmäisen karsintakierroksen otteluun ennakkosuosikkina.

Muokattu: Tiistaina selvisi, että HJK kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella latvialaisen Riga FS:n.

Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen osaottelut pelataan 5. tai 6. heinäkuuta ja toiset osaottelut 12. tai 13. heinäkuuta. Voittamalla HJK etenisi Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle, jossa se olisi ei sijoitettu ja näin ollen vastaan tulisi lähtökohtaisesti HJK:ta kovempi joukkue.

Mikäli HJK häviää ensimmäisen karsintakierroksen ottelun, jatkuu europelit Konferenssiliigan karsintojen toisella kierroksella.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Muokattu 15.6. klo 8.26: Päivitetty tieto HJK:n vastustajasta.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!