Sadio Mané on päättänyt poistua Liverpoolista tänä kesänä.

Hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy vuoden kuluttua, joten Manésta on maksettava siirtosumma. 30-vuotias Mané ei aio solmia jatkosopimusta Liverpoolin kanssa, vaan hän haluaa vaihtaa maisemaa.

Mané ja Bayern München ovat tiettävästi jo päässeet sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Bayernin on päästävä myös yhteisymmärrykseen Liverpoolin kanssa siirtosummasta.

Timesin mukaan Liverpool hylkäsi viime viikolla Bayernin noin 25 miljoonan euron tarjouksen Manésta. Liverpoolin mielestä tarjottu summa oli jopa ala-arvoisen pieni. Bayern ilmoitti samalla Liverpoolille tekevänsä tuota pikaa uuden tarjouksen.

Timesin mukaan Liverpool hylkäsi keskiviikkona Bayernin uuden tarjouksen. Bayernin tarjous oli noussut bonukset mukaan lukien noin 35 miljoonaan euroon, mutta Liverpool piti tarjousta koomisena. Liverpool odottaa saavansa Manésta noin 50 miljoonaa euroa, vaikka hänen sopimuksensa päättyy jo ensi kauden jälkeen.

Bayern tarjoaa Manélle kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Hän tienaa Liverpoolissa noin seitsemän miljoonaa euroa nettona vuodessa.