FC Lahti julkaisi uusia hankintoja tiistaina.

Arian Kabashi saapui seuraan sveitsiläisestä Sionista. Puolustaja allekirjoitti FC Lahden kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. 25-vuotias Kabashi pelasi Sionin edustusjoukkueessa kahden vuoden ajan. Hänet nähtiin viime kaudella seitsemän kertaa kentällä Sveitsin pääsarjassa.

– Tärkein asia on, että joukkue saa paljon pisteitä ja pääsemme takaisin raiteille. Tiedän, että olemme Cupin välierissä ja pokaali ei ole kaukana. Se on tavoite, joka meidän pitää asettaa itsellemme. Pelaan hyvin myös pallottomana, mutta suurin vahvuuteni on kaksinkamppailuvoima. Olen pelaaja, joka myös organisoi ja puhuu kentällä, Kabashi kuvaili itseään FC Lahden julkaisemassa tiedotteessa.

Nemanja Bosančić teki FC Lahden kanssa niin ikään loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Bosančić siirtyi FC Lahteen pohjoismakedonialaisesta FC Strugasta. 27-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on kokemusta kotimaansa Serbian kahdelta ylimmältä sarjatasolta.

– Olen luova pelaaja ja näen minun vahvuudekseni syötöt ja laukaukset. Olen niissä hyvä. Pystyn kentällä myös vähän puolustavampaan rooliin. En ole koskaan aikaisemmin käynyt Suomessa, mutta tiedän, että tämä on hyvä maa, Bosančić totesi.

FC Lahti ilmoitti maanantaina tehneensä 17-vuotiaan Onni Hännisen kanssa kesään 2024 kestävän sopimuksen.

FC Lahden kausi on sujunut surkeasti. Se on Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä ja on voittanut vain kolme ottelua tällä sarjakaudella. Yhden ottelun vähemmän pelannut sarjajumbo HIFK on viiden pisteen päässä FC Lahdesta.

FC Lahti

@FCLahti1996
✍️ FC Lahti ja keskikenttämies Nemanja Bosančić ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on optio myös seuraavasta kaudesta. 27-vuotias serbialainen siirtyy Lahteen Pohjois-Makedonian FC Strugasta.

Uutiseen: bit.ly/3S5D01J

#FCLahti