Tampereen Ilves nousi veikkausliigataulukon sijalle viisi, kaivettuaan SJK:n vieraana sunnuntaina tasapelin.

Keltaisten puolustaja Mikael Almen halunnee unohtaa valtaosan ottelusta. 22-vuotias otti 15 minuutin pelin jälkeen varoituksen. Kuutta minuuttia myöhemmin pallo meni hänen kauttaan omiin, ja 71. peliminuutilla keltainen nousi jälleen – pelin ollessa lukemissa 2-2 Almen lähti siis suihkuun.

Vain neljää minuuttia ulosajon jälkeen Petteri Pennanen iski alivoimaisen Ilveksen johtoon. Matej Hradecky ampui 87. minuutilla kauden avausosumansa upealla kaukolaukauksella, ja naulasi pistejaon lukemin 3-3.

Vieraiden illan toisen maalin teki viime viikolla seuraan siirtynyt ruotsalaishyökkääjä Adam Larsson. AFC Eskilstunasta hankittu 22-vuotias pelasi alkukauden lainalla Ykkösen EIF:ssä, ja oli Tampereelle siirtyessään sarjan maalipörssin kärjessä.

SJK nousi taulukossa myös, sijalle yhdeksän.