Jaakko Oksanen saapuu vapailta markkinoilta vahvistamaan Kuopion Palloseuran keskikenttää. 21-vuotias Keravan Pallo-75:n kasvatti pelasi viimeksi Brentfordin reservijoukkueessa. Hänen allekirjoittamansa sopimus kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää option yhdestä lisävuodesta. Hän on edustuskelpoinen 13. heinäkuuta.

Oksanen pelasi ensimmäiset minuuttinsa HJK:n edustusjoukkueessa jo 16-vuotiaana ennen siirtymistään Brentfordiin tammikuussa 2018. Mestaruussarjadebyytti tuli noin puolitoista vuotta myöhemmin. Siinä välissä hän edusti Suomea alle 19-vuotiaiden EM-kotikisoissa. Voidaan perustellusti väittää, että hän oli Minihuuhkajien paras pelaaja turnauksessa.

Viimeiset vuodet ovat kuluneet lainalla eri seuroissa. Kausi 2020–21 sujui erinomaisesti League Onessa pelaavan Wimbledonin riveissä. Syksyn 2021 Oksanen nautti suurta vastuuta skotlantilaisessa Greenock Mortonissa. Oksasen kehityspotentiaalia ei kuitenkaan onnistuttu realisoimaan riittävän ripeällä aikataululla, ja tie Brentfordissa nousi pystyyn.

– Pelaajana Jaakko Oksanen on poikkeuksellisen hyvän pelikäsityksen omaava vahvasti pallollinen keskikenttäpelaaja. Hän pystyy löytämään oikeat pallolliset ratkaisut tilanteessa, kuin tilanteessa ja syöttövalikoimasta löytyvät erinomaiset lyhyet ja pitkät syötöt, kuvailee KuPS sunnuntaina julkaisemassaan tiedotteessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Tervetuloa Kuopioon Jaakko Oksanen!

⭐️ 21-vuotias keskikenttäpelaaja liittyy joukkueeseen kauden 2023 loppuun ulottuvalla sopimuksella. Sopimuksessa on myös optio kaudelle 2024!

📄 Lue lisää:
kups.fi/jaakko-oksanen…

#KuPS #Veikkausliiga #Banzai