Gareth Bale siirtyi hiljattain MLS-seura Los Angeles Football Clubin, eli tuttavallisemmin LAFC:n riveihin. LAFC tiedotti muutama viikko sitten Balen puolentoista vuoden mittaisesta sopimuksesta.

Bale saapui LAFC:n vahvuuteen vapaana agenttina, sillä hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa.

33-vuotias oikea laitahyökkääjä pelasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä toisen ottelunsa uuden seuransa paidassa, kun Sporting Kansas City isännöi LAFC:ia. Bale aloitti ottelun penkiltä ja tuli toisella jaksolla sisään. Bale ehti olla kentällä noin vartin verran ennen MLS-uransa ensimmäistä täysosumaa.

Katso Balen maali alemmasta twiittiupotuksesta.

LAFC on koonnut itselleen nimekkään joukkueen, sillä Balen lisäksi Giorgio Chiellini siirtyi hiljattain seuraan vapaana agenttina. Joukkueessa pelasi jo entuudestaan Carlos Velan kaltaisia tunnettuja pelaajia.

ESPN FC

@ESPNFC
GARETH BALE GOAL! WELCOME TO MLS 😱🔥