Lähde: Paljon pelissä – Erik ten Hagia odottaa suuri bonus jos Manchester United etenee neljän parhaan joukkoon Valioliigassa

© Kuva: Getty Images

Erik ten Hag allekirjoitti keväällä Manchester Unitedin kanssa kesään 2025 kestävän sopimuksen.

Hollantilaisluotsi otti joukkueen komentoonsa heinäkuun alussa, kun Manchester Unitedin harjoituskausi pyörähti käyntiin.

Manchester Unitedin kesän siirtoikkuna on ollut hiljainen.

Se on ollut kuukausikaupalla Frenkie de Jongin kintereillä ja päässyt Barcelonan kanssa sopuun 85 miljoonan euron siirtosummasta, mutta itse pelaaja vastustaa siirtoa. Lisandro Martínez saapui Ajaxista 57 miljoonalla eurolla. Christian Eriksen siirtyi Manchester Unitediin vapaana agenttina. Sen sijaan Cristiano Ronaldo haluaa jättää seuran ja siirtyä Atléticoon.

Manchester Unitedin tavoite alkavalla kaudella on selvä. Seura haluaa päästä neljän joukkoon Valioliigassa ja siten palata Mestarien liigaan. Daily Mailin saamien tietojen mukaan ten Hag 3,5 miljoonaa euroa bonusta, jos hän onnistuu johdattamaan Manchester Unitedin Mestarien liigaan alkavalla kaudella. Ten Hag tienaa vuodessa noin 10,5 miljoonaa euroa.

Daily Mailin mukaan Manchester Unitedin tulot tippuvat yli sadalla miljoonalla eurolla, kun se ei pelaa Mestarien liigassa. Urheiluvaatejätti Adidas jättää maksamatta noin 25 miljoonan euron edestä sponsorirahoja, jos seura ei etene Mestarien liigaan alkavalla kaudella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.