Kalidou Koulibalyn on määrä siirtyä Napolista Chelseaan, kertovat muun muassa Relevo, Gianluca Di Marzio ja Fabrizio Romano.

Chelsea maksaa Napolille noin 40 miljoonaa euroa ja Koulibaly allekirjoittaa rahakkaan viisivuotisen sopimuksen Chelsean kanssa. Koulibalyn kerrotaan tienaavan Chelseassa noin kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Koulibaly matkustaa keskiviikkoiltana Lontooseen Chelsean lääkärintarkastukseen.

31-vuotias toppari ehti edustaa Napolia kahdeksan vuoden ajan. Koulibalyn nykyinen sopimuksensa Napolin kanssa olisi päättynyt vuoden kuluttua, eikä hän hyväksynyt saamaansa jatkosopimustarjousta. Napoli tarjosi hänelle kuuden miljoonan euron nettovuosipalkkaa, mutta Koulibaly ei halunnut jäädä seuraan.

Napolille Koulibalyn lähtö saattaa aiheuttaa melkoisia seurauksia, sillä muun muassa Corriere dello Sportin mukaan päävalmentaja Luciano Spalletti on uhannut erota tehtävästään, jos seurajohto myy avaintopparin.

Myös Juventus oli toden teolla Koulibalyn kintereillä ja kaavaili hänestä Matthijs de Ligtin korvaajaa. De Ligt siirtynee seuraavien päivien aikana Juventuksesta Bayern Müncheniin. Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis ei olisi lähtökohtaisesti halunnut myydä Koulibalya toiseen Serie A -seuraan – eikä varsinkaan Juventukseen.