Juventus pyrkii hankkimaan Arsenalin keskuspuolustaja Gabriel Magalhãesin, 24, jos hollantilaistoppari Matthijs de Ligt onnistuu löytämään itselleen uuden työpaikan. Asiasta kertoi maanantaina urheilulehti La Gazzetta dello Sport. De Ligtin lähdön paikkaaminen tullee hintavaksi, sillä Arsenal pyytää Gabrielista 40 miljoonan euron siirtokorvausta.

Vaikka Gabriel tienaa nykyisen sopimuksensa mukaan siedettävät 2,6 miljoonaa euroa per kausi, hintapyynnön suuruutta kasvattaa se, että Arsenalilla ei ole syytä luopua pelaajastaan. Keskuspuolustajista ei ole juuri nyt tarjontaa, minkä lisäksi Gabrielin markkina-arvo kasvaa jatkuvasti, hän on tyytyväinen Pohjois-Lontoossa ja hän kuuluu manageri Mikel Artetan ensi kauden pelisuunnitelmiin.

Lue myös: C Moren studiossa nostettiin Juventuksen topparin virheherkkyyys esiin: ”Miksi aina minä?”

De Ligtin ostajaehdokkaat voivat laukaista hänen siirtopykälänsä 120 miljoonaa eurolla, mutta Calciomercaton Matteo Moretto luulee, että hänestä oltaisiin valmiita luopumaan 80–100 miljoonalla eurolla. Ajaxille Juventus maksoi De Ligtistä 75–85 miljoonaa euroa heinäkuussa 2019.

Tiettävästi Bianconeri on Gabrielin ohella seurannut myös Napolin Kalidou Koulibalya, Torinon Gleison Bremeriä, Borussia Dortmundin Manuel Akanjia sekä Monacon Benoît Badiashilea. Juventuksen tarvitsee toimia aktiivisesti kesän siirtoikkunassa, koska ennen De Ligtiä joukkueen takalinjoilta poistui jo Giorgio Chiellini MLS-liigan LAFC:hen.

Muokattu 5.7. klo 12.20: Artikkelikuva vaihdettu.