Raphaël Varane siirtyi vuosi sitten Real Madridista Manchester Unitediin. Manchester United maksoi hänestä noin 40 miljoonaa euroa.

Varanen ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa oli vaikea. Seura sijoittui vasta kuudenneksi Valioliigassa ja Varane kärsi useista loukkaantumisista.

BBC haastatteli Varanea, joka kertoi mielipiteensä muun muassa siirrostaan Manchester Unitediin.

– Jalkapallossa sinun on kokeiltava uutta ja kehityttävä. Halusin kokea jotain uutta. Olin ollut kymmenen vuotta samassa paikassa. Mielestäni Valioliiga on huippusarja ja Manchester United on huippujoukkue. En ole katunut päätöstäni, Varane vakuutti.

– Itseluottamus on tärkeä asia ja menetimme sen, kun hävisimme joitain otteluita. Halusimme pelata paremmin ja meidän on luonnollisesti parannettava alkavalla kaudella. Tarvitsemme tasaisuutta ja meidän on rakennettava itseluottamustamme.

Harry Maguire on saanut huomattavaa kritiikkiä Manchester Unitedin kannattajilta peliesityksistään.

– Maguire on meille todella tärkeä pelaaja. Hän on kapteenimme. Puhumme hyvin laadukkaasta pelaajasta. Hän on tärkeä pelaaja joukkueelle. Maguire ottaa uudet pelaajat vastaan ja hän oli tärkeässä roolissa, kun saavuin joukkueeseen.

Cristiano Ronaldo haluaa jättää Manchester Unitedin. Varane toivoo hänen jäävän.

– Haluamme kehittyä joukkueena. Ronaldo on hyvin kilpailunhaluinen pelaaja. Hän on legenda. Luonnollisesti on hienoa pelata hänen kanssaan. Ronaldo auttaa aina joukkuetta. Kaikki haluamme, että joukkueen paras pelaaja jää tänne.