Marca: Massiivinen palkanpudotus ja paluu Espanjaan – jättääkö Cristiano Ronaldo Manchester Unitedin?

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo etsii aktiivisesti uutta seuraa agenttinsa Jorge Mendesin kanssa.

37-vuotias hyökkääjä haluaa pelata alkavalla kaudella Mestarien liigassa. Manchester United pelaa sen sijaan Eurooppa-liigassa, eikä se innosta Ronaldoa.

Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä alkavan kauden, mutta hän ei ole osallistunut harjoituskaudelle henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Mediatietojen mukaan Atlético on kiinnostunut Ronaldon palveluksista, ja pelaaja haluaisi mielellään siirtyä Diego Simeonen alaisuuteen.

Marcan mukaan Simeone haluaisi Ronaldon joukkueeseensa. Kaksikon välit ovat hyvät, ja molemmat ovat kehuneet useasti toisiaan vuosien saatossa.

Lehti kertoo Ronaldon olevan valmis pudottamaan merkittävästi palkkaansa voidakseen siirtyä Atléticoon. Atléticon on silti tehtävä tilaa palkkabudjettiinsa, jotta Ronaldo voi siirtyä seuraan.

Ronaldo tiedostaa, että jos Atlético-siirto kaatuu, on hänen jäätävä Manchester Unitediin, eikä pelaaja halua sen tapahtuvan, joten edessä olisi valtava palkanpudotus. Goal Españan saamien tietojen mukaan Ronaldo voisi tiputtaa palkkaansa noin seitsemään miljoonaan euroon nettona kaudessa. Hän tienaa noin 30 miljoonaa euroa kaudessa Manchester Unitedissa.

Hyökkääjän lähipiiristä on todettu Marcalle, ettei Atlético-siirtoa voi vielä poissulkea, vaikka seura onkin paljastanut medialle, että tällä hetkellä sen toteutuminen on taloudellisesti hyvin hankalaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.