Tuttosport: Juventus löysi korvaajan Paulo Dybalalle

© Kuva: Getty Images

Juventus kaavailee Nicolò Zaniolosta korvaajaa seurasta vapaana agenttina lähteneelle Paulo Dybalalle, kertoo Tuttosport.

Lähteen mukaan Juventus on jo päässyt Zaniolon kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Kyseessä olisi viisivuotinen sopimus. Zaniolo tienaisi seurassa noin neljä miljoonaa euroa nettona kaudessa.

Sen sijaan Juventus ja Zaniolon edustama AS Roma eivät ole toistaiseksi päässeet sopuun siirtosummasta. Juventuksen kerrotaan tarjoavan AS Romalle noin 45 miljoonaa euroa Zaniolosta.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri pitää Zanioloa pätevänä Dybalan korvaajana. Dybala jätti Juventuksen, sillä hän ei päässyt seuran kanssa sopuun jatkosopimuksesta. Osapuolten väliset palkkavaatimukset olivat lopulta liian kaukana toisistaan.

Juventuksen seurajohto aloitti keskustelut Zaniolon edustajien kanssa jo keväällä, kun Dybalan poistuminen varmistui.

Jalkapallotoimittaja Alfredo Pedullàn mukaan Zaniolo haluaa siirtyä vain Juventukseen. Pelaaja ei ole kiinnostunut siirrosta ulkomaille.

Hiljattain 23 vuotta täyttänyt Zaniolo on kärsinyt urallaan kahdesta vakavasta polvivammasta. Zaniolo kuuluu José Mourinhon luottopelaajiin AS Romassa, eikä valmentaja haluaisi luopua hänestä, mutta seurajohto on eri mieltä, ja on valmis myymään pelaajan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.