Virallista! Internazionale nappasi jälleen yhden huippupelaajan

© Kuva: Getty Images

Armenialaistaituri Henrikh Mkhitarjan on tehnyt sopimuksen Internazionalen kanssa. Transfermarkt-sivuston mukaan kyseessä on kaksivuotinen diili.

Mkhitarjan, 33, siirtyy Interiin AS Romasta, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Useissa huippusarjoissa pelannut Mkhitarjan on edustanut aiemmin myös muun muassa Borussia Dortmundia, Manchester Unitedia ja Arsenalia.

Armenian paidassa hän esiintyi 95 ottelussa ja onnistui 32 kertaa maalinteossa ennen kuin ilmoitti maajoukkueuransa päättämisestä aiemmin tänä vuonna. Mkhitarjan on valittu kotimaansa vuoden jalkapalloilijaksi peräti kymmenen kertaa.

Inter on tänä kesänä vahvistanut Mkhitarjanin lisäksi rivejään myös maalivahti André Onanalla, keskikenttäpelaaja Kristjan Asllanilla ja hyökkääjä Romelu Lukakulla, joka palaa seuraan lainalle Chelseasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.