Chelsea jahtaa todenteolla Leicesterin huippulupaavaa ranskalaistoppari Wesley Fofanaa.

Lontoon jättiseura on viime viikkojen aikana tehnyt Fofanasta, 21, kaksi isoa tarjousta, jotka Leicester on hylännyt. Ensimmäinen tarjous oli arvoltaan 60 miljoonaa puntaa, ja jälkimmäinen kymmenen miljoonaa puntaa enemmän.

Alkuviikolla siirtoguru Fabrizio Romano kertoi Twitter-tilillään, että Chelsea suunnittelee kolmannen tarjouksen tekemistä, jonka arvo hipoisi jo 80 miljoonaa puntaa.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers kertoi torstaina, ettei seura ole saanut kolmatta tarjousta. Ja vaikka tekisi, Leicester ei aio sitä hyväksyä. Rodgersin mukaan ranskalaistoppari on paljon arvokkaampi kuin 70 miljoonaa puntaa.

– Wesley Fofanasta ei ole tullut uusia tarjouksia tällä viikolla, Rodgers kertoi BBC:lle.

– Chelsealta on aiemmin tullut kaksi tarjousta, mutta kumpikaan ei ollut lähelläkään pelaajan arvoa.