Dele Allin ura on ollut laskusuhdanteessa jo pitkään.

Hän siirtyi tammikuussa Tottenhamista Evertoniin, mutta ei ole saanut itsestään parasta irti Frank Lampardinkaan alaisuudessa.

Alli on pelannut alkukaudella kahdessa valioliigaottelussa yhteensä alle 40 minuuttia, ja on samalla hyvin mahdollista, että kyseessä on viimeiset minuutit, jotka Alli pelasi Valioliigassa pitkään aikaan.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on nimittäin jättämässä Evertonin ja Valioliigan taakseen. Muun muassa Sky Sportsin mukaan edessä on siirto turkkilaisjätti Besiktasin riveihin. Vielä ei ole varmaa, onko kyseessä pysyvä siirto vai kauden mittainen laina. Jos kyseessä on laina, on siinä todennäköisesti mukana osto-optio.

Lampard vahvisti hiljattain lehdistötilaisuudessaan neuvotteluiden edenneen pitkälle ja seurat ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen siirron ehdoista.

Besiktas on Turkin pääsarjassa kolmen pelatun kierroksen jälkeen kolmantena. Suurseuran viime kausi meni pahemman kerran penkin alle, sillä se jäi sarjassa vasta kuudenneksi. Besiktas ei siten osallistu europeleihin tällä kaudella.