HJK-kapteeni Miro Tenho uskoo Bolt Arenan tekonurmen olevan HJK:n suuri vahvuus Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Helsinkiläisseura arvottiin kovatasoiseen C-lohkoon Italian suurseura AS Roman, espanjalaisen Real Betisin ja bulgarialaisen Ludogoretsin kanssa. LUE LISÄÄ!

Puolustaja Tenho arvioi HJK:n lohkoa Helsingin Sanomien haastattelussa. HJK tulee pelaamaan kaikki lohkovaiheen ottelunsa Olympiastadionin sijaan omalla Bolt Arenallaan.

– Se on meidän isoin avumme. Ennakolta Roma ja Betis ovat aivan eri kategorian joukkueita kuin me, mutta ihan varmasti pystymme haastamaan kotona Ludogoretsin. Varmasti löydämme jotain keinoja myös kahden ison haastamiseen, Tenho arvioi HS:lle.

HJK ei läbde Eurooppa-liigaan kumartelemaan isommilleen. Tenhon mukaan joukkueen tavoitteena on edetä jatkoon.

Kolmanneksi lohkossa sijoittuva seurakin pääsee jatkamaan Konferenssiliigan pudotuspeleihin

– Emme lähde vain kokemaan, vaan tarkoitus on päästä jatkoon. Lohkon kolmonenkin pääsee vielä Konferenssiliigan jatkopeleihin. Sellaiset tavoitteet pitää olla, että emme ole vain katsomossa isoja valoja.