Huuhkajien tähtipelaaja Glen Kamaran ympärillä on pyörinyt siirtohuhuja läpi kesän.

Kamara, 26, on herättänyt kiinnostusta ympäri Euroopan, mutta ainakaan vielä toistaiseksi hän ei ole siirtynyt Rangersista uusien haasteiden pariin.

90min-sivusto paljasti aiemmin, että Brighton yritti värvätä Kamaraa Valioliigaan. Turkin suurseura Galatasarayn väitetään tehneen kaksi tarjousta suomalaistähdestä, ja myös Besiktas sekä Serie A -seura Salernitana ovat kosiskelleet keskikenttäpelaajaa riveihinsä.

Lauantaina Rangersin manageri Giovanni van Bronckhorst antoi merkin edessä olevasta siirrosta. Hän jätti Kamaran kokonaan pois joukkueensa kokoonpanosta vierasottelusta Hiberniania vastaan.

90min-sivuston tietojen mukaan Ranskan Ligue 1:ssa pelaava Nice on tekemässä tarjouksen Kamarasta. Aiemmin tänä kesänä Kasper Schmeichelin ja Aaron Ramseyn hankkinut ranskalaisseura näyttää nyt todennäköisimmältä vaihtoehdolta Kamaran uudeksi seuraksi.