Marcus Forss siirtyi Valioliigasta sarjaporrasta alemmas – näin Huuhkajien hyökkääjä kommentoi siirtoaan ja debyyttiään

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss vaihtoi viime viikolla seuraa Englannissa, kun Valioliigassa pelaava Brentford kauppasi hänet sarjaporrasta alemmas Middlesbrough’n riveihin.

Forss, 23, raapusti nimensä neljän vuoden sopimukseen, ja Boro maksoi hänestä lehtitietojen mukaan reilut 3.5 miljoonaa euroa.

Suomen maajoukkuehyökkääjä sai debyyttinsä uudessa seurassaan heti viikonloppuna Mestaruussarjan avauskierroksella 1-1-tasapelissä West Bromwichia vastaan. Forss tuli vaihdosta sisään 63. minuutilla, kun ottelu oli jo loppulukemissaan.

Pelin jälkeen Forss antoi kommentteja siirrostaan ja debyytistään BBC Radio Tees Sportille. Forss sanoi, että Middlesbrough’n päävalmentaja Chris Wilder vakuutti hänet nopeasti.

– Heti hänelle puhuessani minulta meni minuutti tajuta, että täällä minä haluan olla ja täällä minä tulen kehittymään pelaajana.

BBC:n mukaan Boro oli seurannut Forssia jo pari vuotta, ja suomalaishyökkääjä sanoi itsekin pitäneensä joukkuetta pitkään silmällä.

– Minusta tämä on todella hyvä joukkue alakerrasta ja maalivahdista alkaen, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan joukkuekavereihini hieman paremmin.

Forssin mukaan siirron järjestämisessä meni kauemmin kuin lehtitiedot antoivat ymmärtää.

– Siihen meni itse asiassa aika pitkään. Odotin vain, etä asiat järjestyisivät ja olin tietysti innoissani, kun se tapahtui. Ajoin tänne heti päästäkseni joukkueeseen mukaan.

– Olen todella innoissani [siirrosta]. Täällä on todella hyvä joukkue, valmennusryhmä ja manageri, joten odotan innolla heidän kanssaan työskentelyä.

Forss sai hienon vastaanoton Riverside Stadiumin kotiyleisöltä.

– Kuulin kannattajien huudot jo ennen peliä, kun nimeni kuulutettiin, ja se oli fantastista. Ja tietysti kentälle meneminen oli sellainen hetki, jota en unohda.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.