PSG:ssä kiehui – Sergio Ramos toimi välienselvittelijänä supertähtien kahnauksessa

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjien Kylian Mbappén ja Neymarin vihanpito vaikuttaisi toistaiseksi ainakin tauonneen, kertoo Le Parisien.

Kaksikon huonoista väleistä on huhuttu läpi kesän, ja viime lauantaina heidän kinastelunsa näkyi ikävästi myös kentän puolella sarjaottelussa Montpellieriä vastaan.

Mbappé, 23, näyttäytyi pelissä varsin huonossa valossa pariinkin kertaan. Hän kävi vaatimassa Neymarilta, 30, vetovastuuta PSG:n saamassa pilkussa, vaikka oli itse mokannut aiemmin yhden rangaistuspotkun. Lisäksi Mbappé lopetti yhdessä hyökkäyksessä pelaamisen kesken ja ryhtyi kävelemään, kun hänelle ei syötetty palloa.

Neymar vuorostaan tykkäsi pelin jälkeen sosiaalisessa mediassa kahdesta julkaisusta, joissa kritisoitiin Mbappéa ja sanottiin, että ranskalaishyökkääjä vaikuttaisi olevan PSG:n omistaja.

Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt myös klippi, jossa Neymar vaikuttaisi kieltäytyvän pariharjoituksesta Mbappén kanssa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Le Parisienin mukaan konkaritoppari Sergio Ramos toimi lauantain ottelun jälkeen välienselvittelijänä Mbappén ja Neymarin kahnauksessa. Seuraavana päivänä PSG istutti kaksikon samaan pöytään päävalmentaja Christophe Galtierin ja urheilutoimenjohtaja Luis Camposin kanssa, jotta asiat puhuttaisiin halki. Campos teki tiettävästi tähtihyökkääjille selväksi, että heidän on selvitettävä välinsä yksityisesti, eikä kentällä koko maailman edessä.

Goalin lähteiden mukaan Mbappé on ollut turhautunut siitä, kuinka pieneen rooliin hän on jäänyt PSG:n hierarkiassa Neymarin vaikutusvallan kasvaessa joukkuekaverien keskuudessa.

Aiemmin vaikutti pitkään siltä, että Mbappé olisi siirtymässä viime kauden jälkeen Real Madridiin, mutta hän solmikin PSG:n kanssa uuden sopimuksen, joka toi joidenkin lehtitietojen mukaan hänelle tähtitieteellisen palkan lisäksi myös sanavaltaa seuran päätöksenteossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.