Borussia Dortmundin johtohahmot ovat vuorotellen torpanneet huhut, joiden mukaan seura olisi neuvotellut Manchester Unitedin tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon hankinnasta.

Ronaldon, 37, nimi on pyörinyt otsikoissa jo jonkin aikaa, koska hän haluaa useiden lähteiden mukaan lähteä Unitedista.

Hänen on kerrottu olevan halukas kamppailemaan suurimmista pokaaleista myös uransa viimeisinä vuosina, mutta hän pelkää, että hänen tavoitteensa eivät ole linjassa pitkään alisuorittaneen manchesterilaisseuran nykytilanteen kanssa.

Portugalilaistähteä on huhuttu moniin Euroopan jättiseuroihin, mutta lehtitietojen mukaan Ronaldo ei ole kelvannut toistaiseksi kellekään joko palkkapyyntönsä tai urheilullisten asioiden takia.

Uutisoimme torstaina Bildin tietojen pohjalta, että Ronaldo näki Dortmundin viimeisenä mahdollisuutenaan päästä pelaamaan täksi kaudeksi Mestarien liigaa. Saksalaislehden mukaan Ronaldon agentti Jorge Mendes tarjosi asiakastaan Dortmundille, mutta BVB:n toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kiisti väitteet osapuolten välisistä neuvotteluista.

– Pidän hänestä pelaajana. Se on ehdottomasti viehättävä ajatus, nähdä Cristiano Ronaldo pelaamassa Signal Iduna Parkilla… sanoi Watzke Dortmundin lehdistötilaisuudessa BuliNewsin mukaan.

– Mutta osapuolten välillä ei ole minkäänlaista yhteyttä, joten tästä lähtien teidän kannattaisi lopettaa asiasta puhuminen.

Watzken jälkeen huhun on torpannut myös Dortmundin urheilutoimenjohtaja Sebastian Kehl, joka arveli Bild TV:n haastattelussa, että Ronaldo-huhuilla on vain kerätty klikkejä ja lukukertoja.

– Cristiano Ronaldo ei siirry Borussia Dortmundiin. Näin se on.

– Klikkilukemat olivat luultavasti erinomaisia, mutta olemme tehneet viime päivinä muutamia asioita tämän huhun selvittämiseksi.

– Ronaldo on ehdottomasti fantastinen pelaaja, maailmanluokan jalkapalloilija. Mutta se ei ole meidän ongelmamme, että häneltä puuttuu vielä Bundesliigan mestaruus.

Dortmundin päävalmentaja Edin Terzić arveli, että Ronaldo on varmasti maineikkain pelaaja, jota seuraan on ikinä huhuttu, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa sen enempää Saksan Sky Sportsille.

– Se on selvää, että nämä puheet Cristiano Ronaldosta ovat isoin Dortmundiin liittyvä huhu ikinä.Olemme kommentoineet sitä ja minä en kommentoi huhuja.

– Hän on yksi parhaista jalkapalloilijoista, jonka olen nähnyt paikan päällä.

Lähteet: Goal, AS