Valioliigan huippuottelu Chelsean ja Tottenhamin välillä tarjosi viihdettä koko rahan edestä. 2-2-tasapeliin päättyneen ottelun jälkipyykkiä puidaan vielä pitkään.

Suurimmiksi puheenaiheiksi nousivat Tottenhamin tasoitusmaali sekä kentän laidan tapahtumat. Joukkueiden managerit Thomas Tuchel ja Antonio Conte provosoivat toisiaan vuoron perään ja ottivat kahdesti yhteen.

Ottelun erotuomarina toimineella Anthony Taylorilla oli näppinsä pelissä sen suhteen, miksi tilanne pääsi äitymään näinkin tuliseksi. Taylorin useat kyseenalaiset tuomiot saivat Chelsea-leirin raivon partaalle.

Erityisesti Harry Kanen tasoitusmaali lisäajan viime hetkillä syntyi kyseenalaisella tavalla. Tottenhamin toppari Cristian Romero repi tilanteessa Chelsea-puolustaja Marc Cucurellaa hiuksista, mutta Taylor ei edes VAR-tarkastuksen jälkeen muuttanut tuomiota.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Valentín Torres Erwerle ✍️🎙️

@TorresErwerle
Cuti Romero lo tiró del pelo a Cucurella.

Chelsea-fanit protestoivat suuresti ottelun jälkeen ja tekivät adressin, jossa he vaativat Taylorin hyllytystä joukkueen peleistä. Jo ensimmäisen tunnin aikana adressin oli allekirjoittanut lähes 10 000 kannattajaa.

ESPN FC

@ESPNFC
Nearly 10,000 signatures in just one hour 😮

(h/t @JamesOlley)

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.