AS Roma koki melkoisen nöyryytyksen sunnuntai-iltana Serie A:ssa.

Udinese rökitti José Mourinhon valmentaman AS Roman maanrakoon tyylipuhtaasti 4-0. AS Romalle surkea lopputulos ja kenties vieläkin heikompi peliesitys oli melkoinen pettymys.

AS Roma on tappion myötä viidentenä Serie A:ssa. Tosin sarjaa johtavat Napoli ja AC Milan ovat vain pisteen päässä Mourinhon miehistöstä.

Mourinho kritisoi ottelun jälkeen tuomareita ja pallopoikia, mutta toisaalta tiedosti, ettei näin rajua tappiota voi laittaa oikeudenjakajan piikkiin.

– 1-0 -tilanteessa meille ei vihelletty mahdollista rangaistuspotkua, mutta kun häviät 4-0, et voi puhua tuomarista. Mutta kun saimme kuulla Fabio Marescan tuomaroivan ottelun, ajattelin välittömästi jotain.. Saimme välittömästi sen fiiliksen, että hän on täydellinen tuomari Udineselle kotiottelussaan.

Ottelun toisella jaksolla Udinesen kotistadionin pallopojat pelasivat ajoittain aikaa, eivätkä muun muassa antaneet pelivälinettä Paulo Dybalalle noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Se ei juurikaan miellyttänyt Mourinhoa.

– Lisäksi täällä pallopojatkin ovat täydellisia Udinesen kannalta. Ottaisin mielelläni samanlaiset pallopojat omalle kotistadionilleni. Mutta emme ole sellaisia. Olemme erilaisia, ja onnittelemme heitäkin voitosta.