Eden Hazard avautui vaikeasta tilanteestaan Real Madridissa: ”Nämä ovat olleet vaikeita aikoja”

© Kuva: Getty Images

Eden Hazard on edustanut Real Madridia yli kolmen vuoden ajan. Ensimmäiset kaksi kautta olivat täynnä lukuisia loukkaantumisia.

Viime kaudella Hazard kärsi vain muutamasta loukkaantumisesta ja istui muutoin penkillä ottelusta toiseen.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti osoitti peluutuspäätöksillään, ettei juurikaan luota Hazardiin. Hazard pääsi viime kaudella La Ligassa vain seitsemän kertaa avauskokoonpanoon. Sama trendi on jatkunut tällä kaudella. Kaikki kilpailut mukaan lukien Hazard on avannut vain yhdessä ottelussa.

31-vuotias Hazard on parhaillaan Belgian A-maajoukkueen mukana, ja saa siellä tuttuun tapaan Roberto Martínezilta vastuuta. Hazard tiedostaa vaikean tilanteensa seurajoukkueessa.

– Nämä ovat olleet vaikeita aikoja, koska haluan pelata, mutta en silti pääse pelaamaan. Olen onnellinen Real Madridissa, mutta pelaan siellä vähän. Pelaan hyvin, kun minut päästetään pelaamaan. Tilanne on vaikea, koska haluan pelata enemmän. Tiedän, mitä saan aikaiseksi päästessäni pelaamaan. Haluan pelata mahdollisimman paljon ja päästä hyvässä iskussa MM-lopputurnaukseen, Hazard totesi belgialaismedialle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.