HJK aloittaa tänään, torstaina, Eurooppa-liigan taipaleensa. Kaikki HJK:n Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelut näkyvät maksullisesta Elisa Viihde Viaplaysta sekä maksullisilta V Sportin kanavailta.

HJK:n Eurooppa-liigan lohkovaiheen kotiottelut Real Betisiä, AS Romaa ja Ludogoretsia vastaan myytiin ennätysnopeasti loppuun. Näin ollen moni ottelun nähdä haluava joutuu tyytymään kotisohvaan ja tv-ruutuun. Elisa Viihde Viaplay tarjoaa kuitenkin olohuoneisiin erittäin tasokkaan ottelulähetyksen HJK:n otteluihin.

Viaplayn studiota vetää Panu Markkanen ja asiantuntijoina vuorottelevat Mika Kottila, Keith Armstrong ja Markus Halsti, jolla on varmasti melko tuorettakin tietoa HJK:n joukkueesta pelattuaan vielä viime kaudella sinivalkoisissa esimerkiksi Konferenssiliigan lohkovaihetta.

– Markus Halsti pystyy viemään katsojat hyvin lähelle nykyistä joukkuetta pelattuaan lohkovaiheen otteluita viime kaudella. Kottila ja Armstrong täydentävät kokonaisuuden ja tuntevat myös seuran historiaa pitkältä ajalta. Eurooppa-liiga on äärimmäisen kovatasoinen turnaus ja on hienoa päästä välittämään suomalaisen seurajoukkueen otteluita suomalaisille jalkapallofaneille, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo kommentoi tiedotteessa.

Eurooppa-liigan standardit vaikuttavat oleellisesti myös lähetyksen tasoon, sillä nyt HJK:n peleissä ovat käytössä esimerkiksi VAR sekä maaliviivateknologia. Ottelun kuvauksen taso pitäisi olla heittämällä korkeammalla kuin mitä se on ollut esimerkiksi Veikkausliigan otteluissa.

[readmore from=hjk]

– Ottelut muun muassa kuvataan useammalla kameralla kuin Huuhkajien kotiottelut,
Salo kertoo esimerkkinä.

Otteluita selostavat tuttuun tapaan Mikko Innanen, Ville Kuusinen, Tero Kainulainen, Mikko Aaltonen, Velja Engström ja Petteri Vennelä.

HJK:n lohkovaiheen otteluiden lisäksi Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki Eurooppa-liigan sekä Konferenssiliigan ottelut. V sport -kanavilla Eurooppa-liigasta ja Konferenssiliigasta nähdään yhteensä 3-6 peliä per kierros.

HJK:n otteluohjelma Eurooppa-liigassa

08.09. klo 19:45 HJK – Real Betis
15.09. klo 22:00 AS Roma – HJK
06.10. klo 19:45 HJK – Ludogorets
13.10. klo 22:00 Ludogorets – HJK
27.10. klo 22:00 HJK – AS Roma
03.11. klo 22:00 Real Betis – HJK