Huuhkajien uusi maalivahti Viljami Sinisalo haluaa nousta jonain päivänä maajoukkueen kapteeniksi.

Aston Villasta Burton Albioniin lainattu Sinisalo, 20, sai tässä kuussa uransa ensimmäisen kutsun miesten maajoukkueseen, kun Suomen päävalmentaja Markku Kanerva valitsi hänet ryhmäänsä Nations Leaguen otteluihin Romaniaa ja Montenegroa vastaan.

Sinisalo kertoi Villan verkkosivuilla, että hän ei vastannut aluksi puhelimeen, kun Kanerva yritti tavoitella häntä tuntemattomasta numerosta. Puhelun jälkeen Kanerva kertoi tekstiviestitse Sinisalolle, kuka häntä oikein tavoitteli.

[readmore from=Huuhkajat]

– Olin tavallaan yllättynyt, mutta se oli ehdottomasti yksi elämäni iloisimmista päivistä. Olen todella otettu ja ylpeä, että sain kutsun. Monet eivät saa sitä.

– En osaa pukea sanoiksi, miten kovaa olen tehnyt töitä sen eteen, ja se on loistavaa, että sain sen (kutsun) 20-vuotiaana.

Sinisalo on pelannut kymmenittäin otteluja Suomen nuorten maajoukkueissa. Hän haluaa tehdä saman myös Huuhkajissa.

– Unelmia on toimia jonain päivänä Suomen kapteenina, mutta minun on oltava realistinen ja ymmärrettävä, että se ei tapahdu yhdessä yössä.

– Se on minun unelmani. Haluan kipparoida maatani, haluan pelata mahdollisimman monta maaottelua ja teen mitä tahansa sen eteen.