Rafael Leão valittiin viime keväänä Serie A:n kauden parhaaksi pelaajaksi, kun hän johdatti AC Milanin Serie A:n mestaruuteen.

23-vuotias vasen laitahyökkääjä on aloittanut kuluvan kauden vakuuttavasti. Kaikki kilpailut mukaan lukien Leão on pelannut kahdeksassa ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kolme maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Leãon nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

AC Milan haluaisi luonnollisesti tehdä jatkosopimuksen ykköstähtensä kanssa, mutta Leão vaatii suurta palkankorotusta. Leão tienaa tällä hetkellä noin 1,5 miljoonaa euroa nettona kaudessa, mutta hän vaatii yli kuuden miljoonan euron nettopalkkaa allekirjoittaakseen jatkosopimuksen.

Italialaisjätti hylkäsi kesällä tiettävästi Chelsean sadan miljoonan euron tarjouksen Leãosta.

AC Milanin seurajohdossa työskentelevä Paolo Maldini käväisi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa puhumassa Leãon tulevaisuudesta.

– Leão ymmärtää, että hänen uran pitää jatkua seuraavat vuodet täällä ja hän on sanonut sen meille. Uskon voivamme päästä yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, mutta samalla tiedämme, että maailmanluokan pelaajille on maksettava sen mukaisesti. Jos joukkue jatkaa kehittymistään, on Leãolla täällä kaikki tarvittava taistellakseen parhaalla tasolla.